Cap de Llom cuit de Casa Fígols Llescat de Cap de Llom Cuit filetejat amb un gruix no superior a un dit passat per la planxa sense oli, acompanyat d’un tomàquets cherry i blat de moro fareu d’aquest un segon plat diferent però sobretot molt saludable.

Cap de Llom Cuit

Sense gluten

Producte Nou de Casa Fígols

Un producte totalment tradicional elaborat amb la part extrema d’una peça de llom del porc.

El Cap de Llom Cuit ha seguit una conservació completament natural i on el procés de cocció ha estat molt lenta en caldereres on la carn es cou amb sal i espècies per tal de garantir-ne tot el seu sabor.

Amb tota la Garantia de procés d’elaboració d’Embotits Casa Fígols i d’obradors hem elaborat un producte exquisit com és el Cap de Llom de Casa Fígols.

El fet de sotmetre el Cap de Llom a un procés de cocció ens ha permès respondre a una demanda sol·licitada per part dels nostres clients on precisaven d’un producte excel·lent al gust amb totes les propietats saludables que un producte cuit ja Casa Fígols ofereix.

 

Us recomanem proveu de tastar a taquets per les amanides on els més petits trobaran un producte molt suau i divertit que convertirà una simple amanida en un plat deliciós cercant fins l’últim dels tacs de Cap de Llom Cuit , a més un llescat de Cap de Llom Cuit filetejat amb un gruix  no superior a un dit passat per la planxa sense oli, acompanyat d’un tomàquets cherry i blat de moro fareu d’aquest un segon plat diferent però sobretot molt saludable.

No conté gluten.

Elaborats com sempre, més bons que maiComandes93 824 61 99