Actualitat

REPORTATGE A LA REVISTA TURISME CATALUNYA

Estem contents d’anunciar que Embotits Casa Fígols va sortir fa unes setmanes en un preciós reportatge que ens va fer la revista Turisme Catalunya. A més a més, la revista està dedicada a la nostra estimada comarca El Berguedà on hi trobareu fantàstics racons per a descobrir.

Així ens presentaven en aquest reportatge “Uns quants anys d’història, una família i un embotit autèntic, amb el sabor i l’aroma de sempre. Una empresa compromesa amb el territori, amb la qualitat i amb la tradició. Una empresa referent en la gastronomia catalana i que destaca pel seu prestigi, pels seus mètodes tradicionals i pels seus excel·lents productes. Coneixem de primera mà a Casa Fígols, artesans de l’embotit.

Casa Fígols és una empresa d’embotits ubicada al petit poble de Montmajor, al Berguedà (Barcelona). Amb una història que es remunta al 1959, la seva fidelitat al mètode artesanal i a les matèries primeres de qualitat que proveeix el territori, permeten a Casa Fígols fer bandera d’una filosofia d’empresa que la diferència de la competència. Amb una selecció de carns sempre provinent de femelles de porc pel sabor que les distingeix, l’empresa es compromet amb els productes del territori. Gràcies a la seva cinquantena de productes, entre curats, cuits, llescats, elaborats, així com l’excel·lent qualitat de tots ells, fa que el prestigi de la marca es consolidi cada cop més i que es reconegui al públic més gurmet. Casa Fígols es compromet en detall amb cadascun dels passos de producció per tal de mantenir la seva qualitat en els productes i donar-los-hi el seu valor i categoria pertinents dins la gastronomia autòctona.

No t’ho perdis!

PRODUCTES CASA FIGOLS -APTES PER A PERSONES CELÍAQUES.

Desde l´any 2016 a EMBOTITS CASA FIGOLS es va fer una aposta decidida per tal d´assegurar que els nostres productes poguessin ser consumits per persones que pateixen intolerància o  al.lèrgia al gluten, de forma totalment garantida i segura.

Es van implementar tota una sèrie de canvis a les nostres instal.lacions i dins el procés d’elaboració, per tal d´adaptar-nos exhaustivament a les normatives que requereix la certificació alimentària sense gluten. Amb periodicitat anual, es procedeix a través de laboratoris acreditats per ENAC o algún altre membre d´acreditació de la EA (European Cooperation for Acreditation) y autoritzats per FACE per la detecció i quantificació del gluten a fer els controls pertinents.

 

L´empresa de certificació acreditada en el nostre cas ha estat BUREAU VERITAS, que ha realitzat el controls anuals dels sistemes d´Anàlisi de Perill i Punts de Control Crítics (APPCC).

 

La marca registrada “ESPIGA BARRADA” (ELS – Sistema de Llicència Europeu) és el símbol internacional sense gluten i está regulat actualment per AOECS (Societat d´Associacions de Celíacs d´Europa), que delega en les seves associacions membres la concessió del seu ús i control.  A Espanya, FACE és una de les encarregades d´atorgar aquesta certificació.

 

Així doncs, podem garantir, que els nostres productes són totalment aptes per a celíacs.

 

 

 

 

 

 

CASA FIGOLS novament exposa a la fira ALIMENTÀRIA 2018


Dels dies 16 al 19 d´ abril, tindrà lloc una nova edició de la FIRA ALIMENTÀRIA, al recinte Firal Gran Via de Barcelona, esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals de la indústria de l´alimentació, les begudes i el food service, així com també una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències, i la internacionalització del sector.

EMBOTITS CASA FIGOLS assitirà per quarta vegada a aquesta fira bianual, i exposarà els seus productes artesans tradicionals, així com també alguns productes nous com les MINI-SECALLONES i la SOBRASSADA MINI AMB FORMATGE I MEL entre d´altres.

L´empresa CASA FIGOLS, ens els darrers temps,  ha fet una clara aposta per a cuidar dels consumidors que tenen al.lèrgies o intoleràncies alimentàries , i compta amb la certificació oficial de FACE (Federació Associacions Cel.líacs Espanya) com a productor lliure de gluten, i disposa de tota una gamma de productes cuits i curats 100% lliures d´al.lèrgens.

Ens trobareu al PAVELLÓ 5- carrer B- stand 276. Us hi esperem!!!

FORMACIÓ SOBRE AL.LÈRGENS

En l´actualitat les intoleràncies i les al.lèrgies alimentàries, afecten entre un 5 i un 10% de la población mundial, i creiem de vital importància que la nostra gent estigui ben formada en aquest tema, per tal de poder donar l´atenció i assessorament necessari a les persones que pateixen aquestes afectacions. Per això, les darreres setmanes s´ha impartit un CURS DE FORMACIÓ SOBRE AL.LÈRGENS a les instal.lacions de CASA FIGOLS a Montmajor, destinat a tot el personal de la nostra empresa.

CELEBREM ELS 30 ANYS DE DISTRIB.GARCIA-MORENO

Els dies 29 i 30 d´octubre, EMBOTITS CASA FIGOLS, hem tingut el plaer de poder exposar els nostres productes a la convenció del 30 ANIVERSARI DE DISTRIBUCIONS GARCIA-MORENO d´ Alcanar (Tarragona), celebrat a les fantàstiques instal.lacions de l´Hotel Restaurant La Boella (Tarragona).

Les presentacions dels productes artesans i gourmet, s´han realitzat ens unes fantàstiques estances plenes d´història i de bellesa arquitectònica,  on participàvem productors del sector dels formatges,  foies, embotits, pernils, marinats, vins i caves.

IMG-20171030-WA0014 IMG-20171030-WA0021

IMG-20171030-WA0020 IMG-20171030-WA0017

Moltes felicitats a l´equip de professionals de  DISTRIBUCIONS GARCIA-MORENO, i per molts anys més!!!!

 

EMBOTITS CASA FIGOLS A FIRÀPAT-2017

Els dies 20,21 i 22 d´octubre 2017,  EMBOTITS CASA FIGOLS,  ha estat present a la FIRA ÀPAT, al Recinte Cúpula Events del Centre comercial Les Arenes de Barcelona.

FIRA ÀPAT és una fira profesional dels aliments produits a Catalunya, on productors i elaboradors poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Va ser la nostra primera vegada com a expositors en aquesta Fira, i l´experiència ha estat molt positiva.

Per més informació:  www.fira-apat.cat

IMG-20171023-WA0004IMG-20171023-WA0000

Fira Alimentaria 2016

Casa Fígols a Fira Alimentaria 2016

La Fira d’Alimentària d’enguany obrirà les portes del 25 al dijous 28 d’Abril al recinte Gran Via de Barcelona.

Esdeveniment bianual per a tots als professionals de la indústria de la alimentació, begudes i gastronomia.

Cita clau per conèixer i donar a conèixer les últimes tendències, innovació i d’altres aspectes tan importants com la internacionalització del sector.

Embotits Casa Fígols com sol ser habitual al llarg d’aquests últims anys, serà present per donar a conèixer l’artesania de l’embotit i que amb el tast dels nostres embotits artesanals, aquells que ho proven agrada i desitja conèixer el nostre producte.

Aquest any presentarem la nostra família de productes curats i cuits, alguna novetat i sobretot oferir una degustació de la nostra selecció, ja que creiem que és la millor manera de donar-nos a conèixer

Ens trobareu a:

P5-Intercarn

Carrer B – 281

signatura email 2 idiomes

 

 

Us presentem un Producte Nou – El Cap de Llom Cuit –

Cap de Llom Cuit,

Un producte exquisit al gust amb una suavitat excepcional amb tot el caràcter que té el Cap de Llom.

El Cap de Llom Cuit ha seguit una conservació completament natural, sotmès a un procés de cocció molt lenta en caldereres on la carn es cou amb sal i espècies per tal de garantir-ne tot el seu sabor i suavitat que de ben segur apreciareu. Producte apte per Celíacs ja que no conté Gluten i és ideal per a dietes saludables.

cap de llom cuit

Si aneu a les Botigues de Casa Fígols de Montmajor, Avià, Berga i els punts de venda de Barcelona, demaneu de tastar el Cap de Llom Cuit al mateix establiment o bé us donaran un parell o tres de tallets per que el tasteu a casa amb tranquil·litat per tal de degustar tota l’excel·lència d’un producte artesà. Entra a la fitxa del Cap de Llom Cuit per saber-ne més.

Estem d’enhorabona!

27-6-Fuera-de-serie---reportatge-sobre-el-fuet

Estem d’enhorabona perquè hem participat a la degustació de fuets catalans organitzada pel diari “El Mundo” i hem tret la màxima puntuació, un 9/10. En aquesta cata hem estat de costat amb les marques d’embotits més grans i més reconegudes de Catalunya, i n’hem sortit molt ben puntuats.

L’equip de la degustació que va escollir l’equip de periodistes de “El Mundo” és de primera línia, cosa que encara ens fa estar més orgullosos d’aquesta puntuació: 

Frederico Oldenburg

Premi Nacional de Gastronomia, un dels majors experts en temes gastronòmics de l’actualitat, escriptor i autor de diferents llibres.

Ismael Díaz Yubeiro

Premi Nacional de Gastronomia, Premi Gregorio Marañón a la millor tasca científica de l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia, Premi Aliments d’Espanya del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Gran Creu del Mèrit Agrari, Pesquer i Alimentari, Membre de Número de la Reial Acadèmia de Gastronomia i autor de diferents llibres d’Alimentació i Nutrició, així com col·laborador habitual de diversos diaris i revistes.

Alejandra Ansón

Creadora del segell de qualitat Élite Gourmet que reconeix els millors i més representatius aliments i begudes espanyoles.  

Sacha Hormaechea

Cuiner, fotògraf i cineasta. Sacha Hormaechea (Madrid, 1962) ha desenvolupat amb la mateixa passió aquestes tres facetes que el fan únic a la cuina espanyola. En el seu palmarès compte, entre altres distincions, amb un premi a la major aportació de l’art al món de la gastronomia o el premi a la millor tapa del món en madridfusión

José María Ibáñez 

Cuiner i xef de cuina. Els seus primers anys de professió els va passar en Jockey amb el mestre Clemencio Fonts mentre que després destaca la seva experiència amb Pedro Subijana, on va aprendre cuina moderna i vanguardista, i l’Hotel Velázquez. Durant els tretze anys posteriors va ser director de cuina a Semon on va aconseguir fer-se un forat entre els millors xefs de la capital d’Espanya. Ara és Chef de EL GORDO de Velázquez i el seu objectiu és convertir la cuina tradicional espanyola en una cuina actualitzada, moderna i sorprenent. 

Llegeix la notícia completa

Per molts anys continuem fent un dels millors fuets.