Actualitat

Estem d’enhorabona!

Publicat: 30 juny 2015

27-6-Fuera-de-serie---reportatge-sobre-el-fuet

Estem d’enhorabona perquè hem participat a la degustació de fuets catalans organitzada pel diari “El Mundo” i hem tret la màxima puntuació, un 9/10. En aquesta cata hem estat de costat amb les marques d’embotits més grans i més reconegudes de Catalunya, i n’hem sortit molt ben puntuats.

L’equip de la degustació que va escollir l’equip de periodistes de “El Mundo” és de primera línia, cosa que encara ens fa estar més orgullosos d’aquesta puntuació: 

Frederico Oldenburg

Premi Nacional de Gastronomia, un dels majors experts en temes gastronòmics de l’actualitat, escriptor i autor de diferents llibres.

Ismael Díaz Yubeiro

Premi Nacional de Gastronomia, Premi Gregorio Marañón a la millor tasca científica de l’Acadèmia Espanyola de Gastronomia, Premi Aliments d’Espanya del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, Gran Creu del Mèrit Agrari, Pesquer i Alimentari, Membre de Número de la Reial Acadèmia de Gastronomia i autor de diferents llibres d’Alimentació i Nutrició, així com col·laborador habitual de diversos diaris i revistes.

Alejandra Ansón

Creadora del segell de qualitat Élite Gourmet que reconeix els millors i més representatius aliments i begudes espanyoles.  

Sacha Hormaechea

Cuiner, fotògraf i cineasta. Sacha Hormaechea (Madrid, 1962) ha desenvolupat amb la mateixa passió aquestes tres facetes que el fan únic a la cuina espanyola. En el seu palmarès compte, entre altres distincions, amb un premi a la major aportació de l’art al món de la gastronomia o el premi a la millor tapa del món en madridfusión

José María Ibáñez 

Cuiner i xef de cuina. Els seus primers anys de professió els va passar en Jockey amb el mestre Clemencio Fonts mentre que després destaca la seva experiència amb Pedro Subijana, on va aprendre cuina moderna i vanguardista, i l’Hotel Velázquez. Durant els tretze anys posteriors va ser director de cuina a Semon on va aconseguir fer-se un forat entre els millors xefs de la capital d’Espanya. Ara és Chef de EL GORDO de Velázquez i el seu objectiu és convertir la cuina tradicional espanyola en una cuina actualitzada, moderna i sorprenent. 

Llegeix la notícia completa

Per molts anys continuem fent un dels millors fuets.

« Torna a l'arxiu de notícies