Actualitat

Concurs d’entrepans Casa Fígols

Publicat: 29 abril 2015

Un entrepà molt creatiu
Menjar-se un entrepà pot ser irresistible

Escolteu l’anunci que sona per RAC 1 sobre el concurs d’entrepans creatius.

 

T’has parat mai a pensar quants entrepans t’has menjat a la teva vida?
Segur que és incalculable. Mengem entrepans al matí per esmorzar, quan anem d’excursió, quan fem una sortida amb amics, quan anem a veure el futbol, quan dinem a la feina o quan estem tranquils a casa i volem un sopar ràpid.
L’entrepà sempre és una solució àgil i saborosa. A Casa Fígols proposat que els teus entrepans, a més a més, siguin exquisits, per això hem organitzat un concurs d’entrepans i l’elaboració d’una guia amb les millors receptes que ens envieu.

Com puc participar al concurs?

Des de Casa Fígols, conscients que l’entrepà forma part del dia a dia de la nostra vida, et proposem un concurs. Es tracta de fer el millor entrepà que se t’acudeixi. A més del millor entrepà també premiarem el més saborós, el més saludable, el més econòmic, el més glamurós i el més divertit. Participar és fàcil.

Has d’elaborar el teu entrepà, fer-li una fotografia i penjar-lo a la pàgina de Facebook de Casa Fígols o accedint a lentrepamecreatiu.cat

No cal que indiquis la categoria. Serem els organitzadors del concurs qui decidirem a quina categoria pertany la recepta que ens has proporcionat

Consulta aquí les bases del concurs.

 

L’entrepà ha de ser d’embotits?

No té per què. És cert que a Casa Fígols tenim un assortit d’embotits artesans de primera qualitat i que són ideals per elaborar fantàstics entrepans, però també és cert que l’entrepà admet qualsevol tipus d’ingredient, per tant proposa la recepta que més t’agradi i no limitis la teva imaginació i saber fer.

 

Jurat de prestigi

El concurs compta amb un jurat de prestigi. Estarà format per cinc persones.

 

-Pere Tàpies, conductor de programa Tàpies Variades de Catalunya Ràdio, un dels programes radiofònics de més prestigi de gastronomia.

 

-Míriam Santamaria: meteoròloga de Barcelona TV i coordinadora del projecte meteocook, on barreja les seves dues grans passions la cuina i la metereologia. Va ser la primera dona en dirigir un departament méteo d’una televisió, en concret de La Sexta i va guanyar l’Antena de Oro 2011.

 

-Xavier Ribolleda: Treballa a l’escola d’Hostaleria d’Osona i va treballar com a cap de cuina del restaurant Els Casals, amb una estrella Michelin

 

-Joan Fígols: propietari i segona generació de Casa Fígols, una empresa compromesa amb el territori amb els productors de l’entorn de Montmajor i els seus veïns.

 

Quin premi hi haurà?

L’entrepà guanyador podrà gaudir d’una escapada de cap de setmana a una casa de turisme rural d’11 places (Cal Pairot) del Poble de Montmajor, on està instal·lada Casa Fígols. Els premis secundaris tindran un lot de productes de Casa Fígols valorat en 100 euros.

 

I a la guia d’entrepans qui sortirà?

De totes les propostes d’entrepans que ens ensenyeu a Facebook els organitzadors faran una tria per fer una publicació amb els millors entrepans presentats, entre els que hi haurà les receptes guanyadores. Aquesta guia es repartirà gratuïtament a totes les botigues Casa Fígols.

 

« Torna a l'arxiu de notícies