Actualitat

Casa Fígols aterra a Alimentària 2012 amb la seva aposta per fer la vida més fàcil, còmoda i saludable

Publicat: 21 març 2012

Packaging "la Joia de Casa Fígols"
Packaging “la Joia de Casa Fígols”

• El lema “L’elaboració artesanal ens permet cuidar-te com ningú” defineix l’orientació de la firma berguedana cap a un embotit natural, a partir de carns baixes en greixos i seleccionades personalment.

• La Llonganissa Celler, embotit estrella de la marca, arribarà a tots els visitants en format d’obsequi, amb un packaging especial titulat “La Joia de Casa Fígols”.

• Uns dels grans protagonistes seran els llescats, elaborats i plats preparats, concebuts per fer guanyar temps a les famílies: “cuina saludable sense esforç”. 

Alimentària 2012 atrapa Casa Fígols en un gran moment de forma. La firma berguedana presentarà al públic professional la seva aposta més decidida pel valor afegit del producte tradicional, elaborat com sempre i més bo que mai. En aquesta línia Casa Fígols presentarà imatge renovada d’acord amb la gran decisió presa recentment: apostar pel petit comerç i les seccions gourmet.

Amb l’embotit artesanal com a bandera, Casa Fígols fa un pas més enllà del rebost. S’instal·la a la cuina per estalviar temps a les famílies que aprecien els seus sabors, amb llescats, elaborats i plats preparats que pretenen fer la vida més fàcil, més còmoda i més saludable. De fet, la salut va de la mà del mètode d’elaboració que defensa la família Fígols, a partir de la selecció personalitzada de les carns més magres, totes procedents del seu entorn més immediat.

Casa Fígols ha preparat detalladament la seva presència a Alimentària 2012, conscient que havia de ser en una de les fires més importants d’Europa on pogués donar a conèixer una reorientació centrada, principalment, en aportar valor als establiments i distribuïdors que creguin en els seus productes. Avui venen a més de 300 comerços a tot Catalunya, a més de les seves sis botigues pròpies.

En un estand de 30 metres quadrats, Casa Fígols presentarà una mostra molt representativa de la seva àmplia oferta de productes, encapçalada per la seva Llonganissa Celler, “La Joia de Casa Fígols”, que oferiran en forma d’obsequi a tots els visitants. Perquè escollir Casa Fígols és qüestió de gust, a l’estand hi haurà degustació de producte, a més de tota la informació necessària sobre productes i mètode d’elaboració. Els propis responsables de la casa i els seus comercials ho explicaran en primera persona.

Objectiu: reforçar la xarxa comercial, créixer i consolidar filosofia

Un dels objectius més importants del 2012 és reforçar la xarxa comercial, però fer-ho convencent als establiments que comptin amb Casa Fígols que el seu producte pot aportar valor de cara a aquells clients més exigents. Amb aquesta filosofia és com ha aconseguit créixer un 14% durant el 2011.

El pla estratègic de l’empresa per al 2012 es marca com a objectiu el creixement d’un 10%, aproximadament, respecte l’any passat. Però la voluntat més decidida passa per consolidar la seva aposta per la qualitat i el seu compromís amb els productors del territori i amb els seus més de trenta treballadors.

És per això que Casa Fígols busca firmes que creguin en els seus embotits i elaborats; la voluntat és situar els seus productes a xarcuteries, lineals gourmet i mercats. De fet, des de l’any passat compta amb presència a la Boqueria, en un establiment compartit amb la reconeguda Cansaladeria Farrés. Aquest tipus de col·laboracions també són fórmules en què Casa Fígols està interessada en trobar a Alimentària 2012.

Vocació: posar tots els sentits per cuidar el consumidor final

L’elaboració artesanal ens permet cuidar-te com ningú. Sota aquesta ensenya, Casa Fígols es proposa transmetre al consumidor final la seva vocació per cuidar fins al més mínim detall. Evidentment, l’embotit porta greixos, però la selecció personalitzada de les carns, abans i durant el procés d’elaboració, permet afirmar que el de Casa Fígols és un dels embotits més saludables.

« Torna a l'arxiu de notícies